Opvatting van het project

Uw behoeften evolueren, net als uw gezinssamenstelling. Kioubic volgt u in uw leven.

Praktisch

Kioubic is modulair, polyvalent en evolueert mee met de tijd.

We leven meer dan ooit tevoren in een modulair tijdperk. Een tijdperk van aanpassingen, van snelheid. Kioubic biedt een antwoord op deze noden met een slim bedachte, gebruiksklare oplossing. Een extra werkruimte, een logeerkamer, een studio voor de jeugd, een ontspanningsruimte … Kioubic is snel geïnstalleerd en evolueert mee met uw behoeften.

Speels

De naam, de vorm, de materialen, de inrichting, de ergonomie, de moduleerbaarheid … Kioubic is een project om in te leven, volgens de visie van de ontwerpers. Een ‘EXTRA living space’ die zorgt voor een speelse, vrolijke dimensie in het dagelijkse leven en tegelijk een meerwaarde voor uw woning betekent. Kioubic is een volstrekt eigentijdse, groene en duurzaam ontworpen constructie.

Duurzaam

De materiaalkeuze en de uitvoering maken van Kioubic een ecologische constructie met respect voor het milieu.

Het concept draagt bij aan de ‘duurzame relaties’ tussen de gezinsleden, door iedereen de nodige ruimte en privacy te bieden, maar ook aan het evenwicht tussen privé- en beroepsleven. En laten we de verschillende levens van uw Kioubic ook niet vergeten: vandaag een werkruimte, morgen een logeerkamer, later een welnessruimte of poolhouse … en dat allemaal achteraan in de tuin!