Milieu

Onze ecologisch verantwoorde aanpak levert u een belangrijk voordeel op voor uw project. Deze duurzame visie heeft een rechtstreekse impact op uw energieverbruik, uw welzijn in uw leef- of werkruimtes en de versmelting van uw woning in haar natuurlijke omgeving. 

Kioub profileert zich door een eigentijdse en duurzame aanpak.

De milieufactor speelt een centrale rol in onze ontwerp- en bouwaanpak: materiaalkeuze, beperkt transport, werken met kwaliteitsvolle lokale vakmensen …

Onze adviezen over bouwtechnieken, isolatie, sanitair, verwarming, verlichting enz. zijn eveneens geïnspireerd door een langetermijnvisie, rekening houdend met de levensduur van de materialen en hun impact op uw energiefactuur. Deze kennis laat ons toe om u te helpen beredeneerde en berekende keuzes te maken.

Als verantwoordelijke onderneming heeft Kioub voor zijn dagelijkse bedrijfsvoering eveneens voortdurend aandacht voor zijn ecologische voetafdruk (ecologisch rijden, keuze van de kantoorbenodigdheden, rationalisering van energie, opleidingen, homeoffice …)

 

NOUVEAU:

Kioub et son partenaire Alium s’engagent concrètement dans la protection des abeilles.  Découvrez notre projet en cliquant ici.